Till startsida taxi stockholm

AB Azeredo

Ett åkeri inom Taxi Stockholm att trivas hos

Taxi 514 i skymningen

Välkommen!

På den här hemsidan kan du hitta en del om hur det är att köra taxi, dels inom Taxi Stockholm och dels hur det fungerar i vårt åkeri. Under fliken "Taxi Stockholm" så hittar du några filmer att titta på. Nästa flik berättar lite om hur det är att arbeta hos oss och till sist hittar du lediga tjänster och om hur du söker.
Vi är ett av Taxi Stockholms största åkerier och finns både i Farsta och på Södermalm, vid Skanstull, där vi har varmgarage med tillgång till tvätt, dammsugare etc...

Taxiyrket

Att köra taxi är både ett kul och omväxlande arbete. Tycker man om att träffa människor och ge en god service så kan detta vara något för dig. Du kommer verkligen att lära känna din stad och yrket för dig runt i hela Stockholmsområdet. Om du tycker om att köra bil så är det givetvis ett plus men yrket är så mycket mer. Taxi är inte längre ett transportföretag utan i stället så har det blivit ett serviceföretag. Att köra taxi är förknippat med stor frihet men det är frihet under ansvar. Du har ingen chef som står och tittar över din axel men vi förväntar oss att du tar väl hand om både kunden och bilen.
Yrket har, (ibland med all rätt), fått ett rykte om sig att vara ett "slit och släng" yrke med dåliga arbetsgivare och arbetsförhållanden. Så är det inte hos oss. Vi sätter personalen i fokus och personalens trivsel är det viktigaste i vårt åkeri. Vi är övertygade om att kollegor som trivs är mer lönsamma för åkeriet.