Till startsida taxi stockholm

AB Azeredo

Ett åkeri inom Taxi Stockholm att trivas hos

Taxi 514 i skymningen

Schemat

Vi arbetar på ett rullande tre veckors schema enligt nedan. Efter V3 så börjar man om på V1. Det innebär att du jobbar c:a 16 dagar per månad och endast var tredje helg.

D = 7-19, N = 19-07, ej ifyllt = Ledig.
Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag
V1 D D D D D
V2 N N N
V3 N N N

Utbildning

För att få köra för Taxi Stockholms så krävs det att du både har taxiförarlegitimation och den interna legitimationen. Har du inte det, så betalar vi din utbildning mot att du förbinder dig att arbeta hos oss i minst sex månader. Däremot utgår ingen lön under utbildningen. Vi betalar även din uniform.
Du kan läsa mer om kraven för att köra taxi på Taxi Stockholms hemsida. Den når du genom att klicka på Taxi Stockholms logga längst upp till vänster på sidan.

Lönen

Lönen är provisionsbaserad d.v.s du får procent på ditt inkörda belopp. Taxi Stockholm har en gemensam lönesättning vilket innebär 36% av det inkörda beloppet. Du har dock, enligt kollektivavtal, rätt till en garantilön som varierar efter förhandlingar med facket. Med garantilön menas att du alltid är garanterad en minimilön oavsett ditt inkörda belopp.
Semesterlön utgör 13% av lönesumman (vilket är en procent högre än den lagstadgade).
Vi erbjuder även arbetsmaknadens försäkringar och ett pensionsavtal. För mer information om lön etc. hänvisas till en eventuell anställnings-intervju.